Intrebari frecvente

Puteti achizitiona o licență suplimentara sau pur și simplu va puteți transfera licența actuală, atâta timp cât furnizorul dvs. de software are un instrument de licențiere online (de exemplu, Octane și Redshift). Puteți utiliza aceeași licență atât pe stația dvs. de lucru, cât și pe serverele noastre în mod interschimbabil. Cu toate acestea, nu uitați să vă asigurați că ați eliberat orice licență pe care le-ați activat pe server de fiecare dată când ați terminat de utilizat.
NOTĂ: Nu permitem achiziționarea de licențe care necesită utilizarea unei adrese MAC, deoarece nu putem garanta compatibilitatea deplină.
Pentru cea mai bună compatibilitate, vă rugăm să instalați software-ul pe C:  Consultați întrebarea de mai jos pentru mai multe detalii despre FTP.
Puteti accesa unitatea de stocare personala folosind orice client FTP. Puteti incarca si descarca fisiere atat cat serverul este pornit, cat si cand este oprit.
Da, poti crea si accesa toate imaginile sistemului atunci cand credeti de cuviinta si puteti inchiria oricand mai mult de un server, atat timp cat sunt disponibile.
Odată ce timpul alocat se va epuiza, nu vei mai putea accesa serverele tale. Va recomandam sa alocati timp suplimentar pentru a evita intreruperea activitatii dumneavoastra.
Rambursam prin restituirea banilor platiti, dacă ati fost nemultumit de serviciile oferite din cauza unei defectiuni în infrastructura sau a oricaror fapte pentru care suntem responsabili.
Facturarea începe de indată ce un server sau serverele pe care le-ați activat sunt în funcțiune. Facturarea se termină când timpul a expirat.
Da. Toate aplicatiile pe care le-ați instalat sunt salvate și pastrate pe imaginea sistemului.
Da, in cazul serviciilor de procesare grafica bare bone. Vă rugam să contactati asistenta noastră pentru a obtine instrucțiuni despre cum sa faceti acest lucru daca aveti nevoie sa actualizati driverele.

Formular contact